Een stralende huid graag!

Het is crisis, zoveel is duidelijk. Niks belangrijkers nu dan zorg dragen voor mekaar, al wil dat niet zeggen dat we niet voor onszelf mogen zorgen natuurlijk. Meer dan ooit zelfs vind ik, om ons in deze bizarre, opgesloten tijden toch wat goed te voelen in ons vel!

Toen ik een paar dagen geleden het aanbod kreeg om Vitasil Collagen Plus te testen, een middel voor een mooie, stevige huid, dacht ik dan ook meteen: awel ja, dat ga ik doen! Zeker ook omdat mijn zoontje er de afgelopen maanden voor gezorgd heeft dat ik maar weinig kon slapen en ik dus niet meteen elke ochtend stralend en zonder wallen wakker wordt 🙂

Vitasil Collagen Plus is geen crème die je moet smeren, zoals we gewoon zijn van beautyproducten, maar wel een vloeibaar voedingssupplement in een flesje. Het bevat onder andere collageen, silicium, hyaluronzuur, de vitamine biotine en het mineraal zink. Veel moeilijke woorden, die ik af en toe wel eens op verpakkingen van beautycrèmes heb zien staan. Maar collageen bijvoorbeeld – dat een grote rol speelt in de elasticiteit van je huid –  kan niet doordringen in de diepere huidlagen door het te smeren, maar wel door het te drinken. En dat is het uitgangspunt van dit drankje: voeden van binnenuit, met als resultaat een stralendere, strakkere huid. Samen met een gezonde levensstijl natuurlijk, maar hulp kunnen we allemaal gebruiken, nietwaar?

Het gebruik is supersimpel! Schud de fles voor gebruik en neem twee keer per dag, voor de maaltijd, een dopje met de vloeistof (smaakt lekker fruitig!) en dat minstens drie maanden. Rome is ook niet gebouwd in 1 dag, maar uiteindelijk was het wel een heel mooie stad hé. De prijs valt ook goed mee. Je betaalt €22,95 voor een fles van 500ml en ze is verkrijgbaar bij online apotheken als Newpharma en Farmaline en bij een aantal natuurwinkels.

Toosten kunnen we dezer dagen toch niet op café, dus ik zeg ‘schol’ met mijn collageendrankje! Op een mooie toekomst voor ons allemaal! Een toekomst met een stralend, strak velletje graag! 🙂

Een gedachte over “Een stralende huid graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s