Me

Hey, ik ben Heidi!

Waarschijnlijk ken je mij van Qmusic, de radiozender. Als je mij toelaat aan je ontbijttafel, in de badkamer of in de auto, maak ik je elke ochtend met veel plezier (en middelgrote wallen) wakker!

Maar ik heb naast radio nog een andere grote passie, namelijk ‘al wat leuk is in het leven’. Klinkt lekker vaag hé, en toch is dat de beste omschrijving. Ik hou van wat een mens gelukkig maakt, van die dingen waar je goesting van krijgt in het leven. In de eerste plaats gaat het dan natuurlijk over familie en vrienden die je leven kleuren, zoals enkel zij dat kunnen. Maar er zijn ook andere zaken die je een zá-lig gevoel kunnen geven. Denk maar aan een lekker etentje, een prachtig nieuw stuk voor je interieur, een memorabele voorstelling, een unieke reis of uitstap…

Via deze blog wil ik je graag inspireren en nieuwe dingen of ervaringen laten ontdekken. Laat mij jouw muze zijn. Vandaar ook de naam van deze blog: Kalliope, naar een van de bekende Griekse muzen. Houd je niet in om te reageren of suggesties te doen, want samen tot nieuwe ontdekkingen komen is nóg zo veel leuker!

Welkom en get inspired! 🙂