Op babymoon met mijn mama in grote, Turkse luxe!

Ik ben op babymoon geweest. Niet volgens het boekje weliswaar. Ik ging namelijk met mijn mama en niet met mijn man. Die was niet beschikbaar. En daar heeft hij spijt van gehad 😉

Zalig genieten met mijn fantastische mama.

Ik ben in mijn leven al vaak in hotels geweest, maar de omvang en de luxe van Titanic Mardan Palace heb ik nog nooit ergens anders gezien. Een gigantisch, perfect onderhouden domein, een hotellobby geïnspireerd op de Titanic, een waanzinnig groot zwembad (aangevuld met nog andere, kleinere zwembaden), prachtige ligstoelen, een indrukwekkende spa en een privéstrand.

Rond het zwembad zijn prachtige ligzetels en heerlijke loungesets.
Op het privéstrand van het hotel is het ook heerlijk vertoeven.

Je logeert er in ultra all inclusive en dat is all inclusive zoals je het kent, maar dan van de bovenste plank. De klok rond eten en drinken van topkwaliteit. Geen mierzoete, goedkope cocktails, maar verfijnde (merk)drankjes, alcoholisch of niet. En dan het eten… wauw wauw wauw. De buffetten waren hemels. In tegenstelling tot wat je vaak bij andere grote hotelbuffetten vindt, waren de gerechten hier vers, warm en superlekker gekruid.  Daarnaast zijn er nog een aantal à la carte-restaurants, waardoor zowat de hele wereldkeuken op verfijnde manier is vertegenwoordigd.

Elke dag opnieuw is het dessertenbuffet een streling voor het oog!

Ook belangrijk, als zwangere vrouw ben ik enorm op mijn hoede als het op hygiëne aankomt en ook op dat vlak was ik bijzonder tevreden. 

Je wandelt niet zomaar in en uit het hotel, in de onmiddellijke omgeving zijn ook vooral andere hotels. Met een korte taxirit geraak je wel in Lara, waar een aantal shopping centers zijn of naar Antalya zelf natuurlijk. Ik was er zelf maar een viertal dagen en ben de hele tijd op het domein gebleven. En toch elke dag meer dan 10.000 stappen gezet, dat zegt genoeg over de uitgestrektheid van het hotelcomplex, denk ik 🙂 Alles is vertegenwoordigd op het domein, om je zonder enig probleem een week te kunnen boeien!

Dit hotel is ook een absolute aanrader als je met kinderen reist. Er is entertainment voor alle leeftijden en het personeel is bijzonder kindvriendelijk.

Welk kind wordt er niet wild van zo’n zalig glijbanencomplex?
Met babybuikje op het hotelbed.

Ook zin in een vakantie waarbij je ondergedompeld wordt in luxe en ontspanning? Titanic Mardan Palace is the place to be!

Alle info en prijzen vind je hier: https://www.corendon.be/turkije/turkse-riviera/antalya/kundu/titanic-mardan-palace

Een gedachte over “Op babymoon met mijn mama in grote, Turkse luxe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s