Ontdek Sofahost, misschien wel jouw nieuwe zetel!

Ik heb een nieuw salon en wat voor één. Het is er eentje waar ik zo enthousiast over ben, dat ik het jullie wil meegeven als ideetje. Ik schrijf deze woorden terwijl ik erin zit en geloof me, ik zit hier goed. 🙂 

Ik ontdekte Sofahost door mijn zus Erika. Ik was bij haar op bezoek en was meteen verkocht. Voor alle duidelijkheid. Wij zijn zussen, maar hebben elk onze eigen stijl en voorkeuren. Op alle vlakken en dus ook op interieurvlak.

Maar ik was meteen helemaal gek op de look en vooral op het comfort, want daar draait het toch echt om bij een zetel hé. Thuis kunnen komen en in dat ding kunnen ploffen om de dag te verteren.

In mijn geval komen bij dat ploffen sowieso twee dingen bij, namelijk een hapje of een drankje én mijn heerlijk luie kat Lobbe. Dingen die mogelijk niet zo ideaal zijn voor een zetel wegens vlekken en beschadigingen. Maar here come in de voordelen van een Sofahost-zetel!

De zetels zijn heel sterk (Zweedse makelij), hebben een groot zitcomfort dankzij het traagschuim dat gebruikt wordt en ze zijn overtrokken net FibreGuard-stof. Daardoor zijn ze sterk, maar ook perfect afwasbaar. Gewoon droogdeppen met een doekje of bij grotere vlekken een microvezeldoekje en wat zeep en bye bye vlekken. Ideaal dus voor wie kinderen of huisdieren heeft of voor wie soms zelf lekker onhandig is… 

Sofahost heeft geen fysieke winkels, ze werken met een systeem van hosts. Op de website vind je leuke mensen bij wie je thuis een afspraak kan maken om de zetel in real life te zien en te testen. Hoogstwaarschijnlijk niet wat je gewoon bent, maar laat dat je niet tegenhouden. Het drukt namelijk de prijs en dat is in jouw voordeel!

De sofa’s zijn ook perfect moduleerbaar. Ikzelf heb geen kant-en-klaar type van de website. Ik heb Sofahost gewoon een mailtje gestuurd met mijn afmetingen, kreeg meteen reactie terug en op basis daarvan heb ik een salon dat perfect past! Nog een gigantisch voordeel is dat ik er geen kattenhaar op zie liggen. Hemels vind ik dat en ik denk dat alle andere katten/hondeneigenaars mij perfect begrijpen!

Ga dus zeker ’s een kijkje nemen. Alle info en prijzen vind je op Sofahost.be

(Ik ga dan nu lichtjes onderuitzakken en wat voortchillen hé… :-))

2 gedachten over “Ontdek Sofahost, misschien wel jouw nieuwe zetel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s