Je kent ze zeker, Bugles Chips. Die lekkere chips in de vorm van hoorntjes die je meestal eet met geiten- of kruidenkaas als dip.
Een paar weken geleden kreeg ik de vraag of ik ’s wilde proeven van andere dips, speciaal gemaakt voor Bugles. Euh ja, natuurlijk, heel graag zelfs!

Wat volgde was een echte contest tussen 5 foodies die elk twee dips hadden gemaakt. Samen met nog 9 andere chipsliefhebbers mocht ik proeven, proeven, proeven én uiteindelijk ook jureren.
De twee winnende recepten kwamen van éen en dezelfde foodie Healthy Mealfie en uiteraard deel ik haar recepten graag met jullie!
Have fun dippin’! 🙂
Mighty Mango (mijn absolute favoriet en super easy om te maken!)
Ingrediënten:
- 1/2 rijpe mango
- 100 gram geitenkaas (bv. Chavroux)
- Currypoeder
Mix alle ingrediënten in een blender en klaar! Voeg eventueel nog wat chili bij als je het graag spicy wil.

Rockin’ Radish Dip (de winnaar)
Ingrediënten:
- 1/2 preistengel
- 4 radijsjes
- 1 lente-ui
- 150 gram kruidenkaas
- 2 eetlepels light mayonaise
Snijd de prei, de radijzen en de lente-ui in kleine stukjes. Mix met de kruidenkaas en de mayonaise.
